Erfaringer med Envestio

Erfaringer med Envestio

25. april 2019 0 Af admin

Envestio har vist sig at være meget let at arbejde med. Det er meget nemt at investere, nemt at overføre, nemt at trække penge ud og nemt at følge med i hvad der sker på kontoen. Det eneste der kan siges af negativt om platformen er, at der er forsvindende få lån. Man kan få en mail hver gang der er et nyt lån, men ofte er de finansieret i løbet af en halv til en hel time eller mindre.

Når man investerer i et lån, skal man lige være opmærksom på, at det kun kræver ét klik, så er man med. Samme sted som musen ligger, kommer efterfølgende en knap, hvor man kan sælge sin investering igen. Det virker lidt fjollet og jeg ved flere er kommet til at sælge med det samme igen. Vi er jo vandt til altid lige at skulle gentage overfor en computer, at vi virkelig mener det vi siger. Men Envestio er altså ikke teenager og tager et klik seriøst.

Når man logger ind på sit dashboard får man til venstre en meget overskuelig oversigt over, hvor mange penge der er på kontoen, hvor meget der er investeret og hvor meget man har tjent. Til højre kan man se hvornår man får udbetalinger, hvor meget der bliver udbetalt og fra hvilket udlån.

Man kan se sine investeringer under fanen Investments (billedet), tryk My Investments. Jeg er lykkedes med at komme ind i 7 udlån og de er alle betalt til tiden. Da mængden af mulige lån er så lille, kan jeg ikke rigtig konkludere noget omkring misligholdelse af lån – det har jeg ikke prøvet endnu.
Man kan klikke sig ind på de enkelte lån og genlæse hvad de er givet til og se tilbagebetalingsplan og meget, meget mere. Man kan også sælge sin investering. På den måde er Envestio altså meget fleksibel og bedre end fx Grupeer, som jeg dog også har virkelig gode erfaringer med.

Lige bortset fra det med de manglende lån, så er jeg fan af platformen og kan kun anbefale den. Den er for mig at se det bedste alternativ til Mintos, hvor man også har mulighed for at komme ud af lån igen.

Linket her er et affiliate link til Envestio
Det vil sige, at både du og jeg får procenter af din oprettelse. Du kan også modtage en bonus på 5 EUR, hvis du overfører minimum 100 EUR.
Så vidt jeg kan se, har jeg selv modtaget ca 1% i bonus af min egen indbetaling.
Jeg skriver åbent og ærligt om mine erfaringer, men bruger affiliate link på bloggen, hvor det giver mening.

Uddrag af tekst fra hjemmesiden

Both Envestio participants – the one who sent the invite or published the link and the one who followed the link and completed a registration will get a EUR 5 “first deposit bonus”. This bonus is paid within 24h after at least EUR 100 is transferred to the investment account of newly registered Envestio participant.

Besides that, both persons will get an additional “timespan” bonus, calculated as a certain percentage of the net amount, invested through the Envestio platform by the invited participant during 270 days from the date of completing the registration.

Læs mere om Envestio i mit første indlæg om platformen her