Undgå PayPals vekselkurs

Undgå PayPals vekselkurs

25. september 2019 9 Af admin

Hvis du sælger varer i udlandet eller tjener dollars online, så er du sikkert stødt på PayPals ret dårlige vekselkurs. Det er derfor ærgerligt at skulle trække penge ud til en dansk konto, men det har jeg en løsning på.

Alle de løsninger jeg linker til koster dig ikke en krone og er gennemprøvede reelle bankudbydere.

Når du har fulgt nedenstående vejledning og oprettet dig de relevante steder, så foregår manøvren fremover i tre simple step (se opsummering nederst).

For at undgå den dårlige vekselkurs, ønsker vi at trække vores dollars over i Revolut, hvor veksling på hverdage er så tæt på gratis som muligt.
(hvis du bruger mit link til oprettelse, får du kr 100,- sat ind på din Revolutkonto)

Paypal tilbyder danskere to muligheder for at hæve penge. Den ene er, at trække pengene ud til en dansk konto, den anden er at overføre til en amerikansk. Det store problem er, at PayPal ikke tillader swift-betalinger og man skal derfor have et lokalt kontonummer. Det har man ikke hos Revolut. Derfor må vi forbi Transferwise, som giver os en “rigtig” amerikansk konto. (hvis du bruger mit link til oprettelse, får du gratis overførsler på op til 500 pund).

Man kan godt veksle hos TransferWise, men det er dyrere end hos Revolut.

Du finder dine amerikanske bankoplysninger hos TransferWise, ved at klikke på USD under “Balances” på forsiden (både i browser og app).
Tilknyt disse oplysninger hos PayPal under fanen Mine Penge – Overfør til og fra PayPal-konto, scrol ned i bunden og tryk “tilføj en ny bankkonto”.

Hos TransferWise skal du bestille et gratis Mastercard Debit. Dette bruger du til at trække pengene over til Revolut, fuldkommen ligesom hvis du overførte fra din danske konto.

I Revolut (kun app), trykker du på “indsæt penge”, skift møntfod til USD og tilknyt dit nye Mastercard (tryk på “skift” hvis du allerede har tilknyttet et kort). Man kan have tilknyttet mange kort til Revolut.

Fra Revolut overfører du gratis til din danske konto, efter at have vekslet pengene.

Hele manøvren kan gøres på et døgnstid. Overførsel fra PayPal til TransferWise tager normalt et par timer, overførsel med kort til Revolut sker med det samme og overførsel fra Revolut til dansk bankkonto sker som regel dagen efter.

Opsummering

  • Overfør USD fra PayPal til TransferWise (foregår på PayPals hjemmeside)
  • Indbetal pengene til Revolut med Mastercard (foregår i Revolut-appen)
  • Overfør pengene til din bankkonto (foregår i Revolut-appen)