Vil du veksle gratis?

Et godt tip til pengeoverførsel er, at anvende appen Revolut.

(Linket giver 100,- i oprettelse)

Revolut fungerer som en konto hvortil du kan overføre penge ved hjælp af kreditkort eller bankoverførsel. Pengene går ind med det samme  hvis du bruger kreditkort og du kan umiddelbart efter veksle dem og sende dem videre.

Gebyret for at veksle er ubetydeligt. 0,02% – dog skal man undlade at veksle i weekenden, da det er større der.

Jeg bruger appen når jeg skal indbetale på crowdlendingplatformene, men Revolut tilbyder også en række andre gratis ydelser. Blandt andet har jeg fået et gratis mastercard som kan bruges til gebyrfrit at hæve i automater i hele verden. Det vil sige, at man via appen sparer gebyrer ud over blot at veksle gratis.

Fra man henter appen til der er oprettet et (brittisk) IBAN går der nogle dage. Man skal også igennem en proces med indsendelse af billeder af personlige dokumenter. I begyndelsen er der også en lås på, hvor meget man kan overføre. Vær ligeledes også opmærksom på, at der hos Verify by Visa ligger en månedlig grænse for overførsel af penge til udlandet.

Du kan læse mere om Revolut på deres hjemmeside www.revolut.com/dk/

Jeg får ikke noget for at skrive denne anbefaling og har ingen ekspertviden. Træf derfor dine økonomiske beslutninger på baggrund af yderligere undersøgelser.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.